Αναρχικοί και Ψευτοαναρχικοί Φασίστες .



Ο ψευτοαναρχικός Φασίστας Πιοτρ Κροπότκιν


Αναγκαία διευκρίνιση .

Όταν αναφέρομαι σε Αναρχικούς Φασίστες, εννοώ τους βίαιους τοιαύτους και όχι τους ειρηνικούς-μη βίαιους ιδεολόγους . Βίαιοι (ψευτο)Αναρχικοί είναι οι οπαδοί του Μπακούνιν, του Κροπότκιν, του Μαλατέστα κ.ο.κ. οι οποίοι έχουν επικρατήσει στα Εξάρχεια (και όχι μόνο) και κάνουν κουμάντο στις καταλήψεις τρομοκρατούντες τους πάντες , ακόμα και άλλες Αναρχικές συλλογικότητες ! Ειρηνικοί είναι ορισμένοι Αναρχοσυνδικαλιστές, οι Αναρχοχριστιανοί ''Ακελδαμά'', άλλοι που δέχονται την υπεράσπιση του Έθνους κ.ο.κ., οι οποίοι όμως είναι ελάχιστοι και δεν τολμούν να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρω Φασίστες, διότι ξέρουν τι τους περιμένει... . Αυτοί, οι γνήσιοι θα έλεγα, Αναρχικοί έχουν μεν λανθασμένες απόψεις, αλλά τουλάχιστον δεν είναι Φασίστες . Με αυτούς θα πήγαινα ακόμα και για καφέ στην πλατεία των Εξαρχείων .
Μην νομίζετε με λίγα λόγια πως τους θεωρώ όλους Φασίστες, όχι . Η Αναρχία δεν είναι Κομμουνισμός . Οι Κομμουνιστές είναι όλοι τους Φασίστες, διότι έχουν έναν και τον αυτόν ιδρυτή, τον Μάρξ, ο οποίος μίλησε για βίαιη επανάσταση .
Η Αναρχία είναι μια θεωρία που ξεκινάει από αρχαιοτάτων χρόνων . Απλά οι λεγόμενοι αντι-βίαιοι( ανταποδίδουν τη βία δλδ ) Φασίστες την χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα για να επιβάλλουν τον Φασισμό τους ! Ενθυμούμαι ένα χαρακτηριστικό ρητό του Μπακούνιν : ''Έχουμε πόλεμο . Και πόλεμος θα πει καταστροφή ανθρώπων και παραγμάτων'' !!! So simple !
Καταστρέφει δλδ ανθρώπους και πράγματα, μόνο και μόνο επειδή νομίζει πως έχουμε... πόλεμο ! Λοιπόν... τι να συζητήσεις με έναν τέτοιον ανώμαλο ;