Διάβολος του Atek ( ΚΝΕ ) με καλάσνικοφ, τσακίστηκε στο κέντρο της Αθήνας ! Antifa graffiti !





Πριν το τσάκισμα...


Μετά το τσάκισμα...







Το διαβολάκι με το... καλάσνικοφ ανά χείρας που βλέπετε, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Καλαμίδα στο κέντρο της Αθήνας .
Αυτό τρομοκρατούσε 2 φορές τους ανθρώπους . Μια επειδή έχει τη μορφή του Σατανά και άλλη μια επειδή κρατάει το καλάσνικοφ . 
Από κάτω γράφει '' Τρίτη μπαίνουμε ;'', παραπέμποντας στη Φασιστική ταινία ''Ματωμένη Κυριακή'' !  
Και όντως... μπήκε στην τρύπα του Τρίτη πρωί ! Σ΄ αυτό έπεσε μέσα ο φασίστας που το φτιαξε, ο οπόιος σημειωταίον λέγεται Γιώργος Σκουρλής (καλλιτεχνικό ''Atek'') και είναι όχι ένα απλό μέλος, αλλά ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ και ένας από τους σχεδιαστές της ( βλ. εδώ )!







Στη σελίδα του ''Αtek Art'' στο facebook, έχει αναρτήσει πολλά έργα του, μεταξύ των οποίων τον Σταλινικό Δικτάτορα Τσε Γκεβάρα, τους Κομμουνιστοφασίστες : Κώστα Βάρναλη, Μπέρτολτ Μπρέχτ, Ναζίμ Χικμέτ, τον Οβελίξ να κουβαλάει ένα μηχάνημα ATM( =ληστεία τράπεζας ! ), 3 διαβόλους( αν και στέλεχος αθεϊστικού κόμματος ) εκ των οποίων οι δύο με καλάσνικοφ και μια... χειροβομβίδα !
Fascist Art !
Να άλλα 2 έργα με διαβόλους που μπορείς να ζωγραφίσεις φασίστα :





Ο Σατανάς ο Λένιν που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους θα ήτανε ωραίο graffiti για να βλέπουν οι νέοι στο κέντρο της Αθήνας .
Αν θέλεις κάνε και αυτό :




Κάτω βλέπετε τον Εβραίο Κομισάριο του Ερυθρού Στρατού Λέων Τρότσκυ ζωγραφισμένο ως Σατανά, να επιβλέπει τις εκτελέσεις αθώων πολιτών στην Ρωσία, όταν ήταν ακόμα μαζί με τον Λένιν .
Αργότερα δολοφονήθηκε και ο ίδιος με ορειβατική αξίνα(!) στο Μεξικό, από πράκτορα του Στάλιν .



ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, 
ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ