Αντιφα σχίσιμο πανό Αναρχικών ! Antifa rips Anarchist banner !


Πριν την αντιφασιστική επέμβαση


Μετά την αντιφασιστική επέμβαση





 Το κουρελό πανο που δικαίως σχίστηκε, έγραφε τα εξής φασιστικά : ''Ενάντια σε κράτος - Εκκλησία - κεφάλαιο καταλήψεις παντού''  !
 Δεν ομιλούν οι φασίστες για ναζί, σιωνισμό, μασονία, Κομμουνισμό, Ισλάμ ή τίποτε άλλο, η Εκκλησία τους πείραξε που ταΐζει τους φτωχούς - Έλληνες και ξένους !
  Οι Αναρχικοί, κάτω από το φασιστικό δόγμα : '' Όλα είναι κλεμένα και γι΄ αυτό όλα μας ανοίκουν'', συν τοις άλλοις, καταλαμβάνουν και πολλά κτήρια φτωχών ανθρώπων . Μόλις δε, κάποιος από τους ιδιοκτήτες ζητήσει πίσω το κτήριό του, τότε έρχεται αντιμέτωπος με τους Ψευτο αναρχικούς ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, οι οποίοι του κάνουν νέα φασιστική - τρομοκρατική επίθεση με το σύνθημα : ''κάτω τα χέρια από το κατηλημένο σου κτήριο'' !
  Να σας `ρωτήσω και κάτι φασιστόμουτρα; Νομίζετε εμείς δεν γνωρίζουμε πολλά από τα σπίτια, τα αυτοκίνητα τα δικά σας ή των μπαμπάδων σας ; Σαφώς και τα γνωρίζουμε και το μόνο εύκολο είναι το να τα κάψουμε, όπως κάνετε εσείς στις περιουσίες των φτωχών ανθρώπων . Δεν το κάνουμε όμως, επειδή ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ .

Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΗ - ΒΙΑ . ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ .