anti antifa - Χρυσή Αυγή - Α.Μ.Ε. - Ναζί , Κομμουνισμός και Αναρχία . Ομοιότητες που προδίδουν την κοινή τους προέλευση !

    





   Οι Α.Μ.Ε. ( Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές ), είναι ένα Νεοναζιστικό μόρφωμα, που αποτελείται από πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής . Αυτά τα Χιτλερικά υπολείμματα, έφυγαν από την Χρυσή Αυγή, διότι άρχισε αφ΄ ενός να παριστάνει τον εαυτό της απλώς, ώς μια Εθνικιστική οργάνωση και αφ΄ ετέρου να λαμβάνει μέρος στις Δημοκρατικές εκλογές . Είναι δηλαδή, ότι και η ΛΑΕ που απεσχίσθη απο τον ΣΥΡΙΖΑ .
   Οι Κομμουνιστές, οι αναρχικοί και οι πάσης φύσεως νεοναζί, διαφωνούν μεταξύ τους σε λίγα θέματα, ενώ ταυτοχρόνως συμφωνούν στα περισσότερα !


ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΕΣ



   Οι ΑΜΕ και Χρυσαυγίτες αυτοαποκαλούνται : ''Αντιεξουσιαστές'', ''αναρχικοί'',  ''ριζοσπάστες'', ''εξτρεμιστές'',''εχθροί του κράτους'', της αστυνομίας και άλλα πολλά, εκ των οποίων άλλα  συναντούνται στους Κομμουνιστές και άλλα στους Αναρχικούς !







ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ !

 
ΚΟΙΝΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ
 
   Ο κατάλογος των ομοιοτήτων τους όμως δεν τελειώνει εδώ... . Κοινός είναι και ο φασισμός τους στον τομέα της τρομοκρατίας ! Τόσο κοινός, που γράφουν στους τοίχους ακριβώς τα ίδια συνθήματα με τους αναρχοφασίστες του τύπου : ''Το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης'' ! 



  Με τον φτηνό λοιπόν αυτόν ισχυρισμό, οι ΑΜΕ,  ξυλοκοπούν τους αντιφρονούντες, προτρέπουν σε δολοφονίες, σπάνε, βεβηλώνουν και καίνε οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί την ιδεολογία τους , ακριβώς δηλαδή ότι κάνουν και οι αναρχοκομμουνιστές ! Τυχαίο ; 







ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ



   Όπως είναι γνωστό, η Κομμουνιστική ΕΣΣΔ του φασίστα Ι. Στάλιν συμμάχησε με τους Ναζί και μαζί μ΄ αυτήν , όλα τα Ευρωπαϊκά Κομμουνιστικά Κόμματα ! Από το 1941 όμως που ο Χίτλερ τους πρόδωσε, τόσο οι εναπομείναντες Κομμουνιστές, όσο και οι Χιλερικοί, ξεκίνησαν μία αισχρή εκστρατεία διαστρευλώσεως της ιστορίας ! Με τη μεθοδευμένη πλύση εγκεφάλου, προσπαθούν να πείσουν τους λαούς πως δεν υπήρξε συμμαχία μεταξύ τους, αλλά απλώς το σύμφωνο μη επιθεσης του 1939 ! Και μόνο όμως η ταυτόχρονη εισβολή τους στην Πολωνία το 1940, αποδεικνύει την αλήθεια .


ΚΟΙΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥΣ


Αδόλφος Χίτλερ : μισός Γερμανός , μισός Εβραίος .

Κάρολος Μάρξ : μισός Γερμανός , μισός Εβραίος .

Μιχαήλ Μπακούνιν : μισός Ρώσσος , μισός Εβραίος .



ΚΟΙΝΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ
 

Εβραίοι τραπεζίτες χρηματοδότησαν τους Μπολσεβίκους το 1918, Εβραίοι χρηματοδότησαν και τον Χίτλερ τη δεκαετία του 40΄!



ΚΟΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ



Τόσο οι Μαρξιστές, όσο και οι ΑΜΕ-Ναζιστές, καλούν τους εργάτες να επαναστατήσουν, δήθεν για τα δικαιώματά τους και ύστερα αυτοί να ιδρύσουν τη δικτατορία τους !







ΚΟΙΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Τί λένε οι Αναρχικοί ; Να καεί η Βουλή δεν λένε ; Το ίδιο μουτζουρώνουν στους τοιχους και οι ΑΜΕ !



Τζάμπα τους αποκαλούμε αναρχοναζίδες ;




ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ



ΚΟΙΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

   Οι αναρχικοί και οι Κομμουνιστές, μισούν τον Χριστιανισμό και κάθε άλλη θρησκεία . Συνεργάζονται δε με το Ισλάμ, καθαρά για λόγους συμφερόντων . Οι ΑΜΕ και λοιποί Νεοναζί, μισούν τον Χριστιανισμό και υιοθετουν την ειδωλολατρεία, όπως άλλωστε έκανε και ο Χίτλερ .

ΚΟΙΝΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ


   Είναι όλοι τους διεθνιστές ! Η μόνη διαφορά είναι πως οι αναρχοκομμουνιστές το λένε ξεκάθαρα, ενώ οι νεοναζί όχι . Πολλοί πατριώτες, ξεγελασμένοι απο τα φιλεθνικά συνθήματα των ΑΜΕ-χρυσαυγιτών , προσχωρούν στις οργανώσεις τους και καταλλήγουν τελικώς να αποδεχθούν την ιδέα του παγκόσμιου εθνικοσοσιαλισμού !  
 Άν λ.χ. μια χώρα γίνει 100% εθνικοσοσιαλιστική και κατόπιν επιτεθεί κατά της Ελλάδος, τότε οι γιαλαντζί πατριώτες ΑΜΕ-ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ, είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν έμεσα ( με λιποταξία ) ή άμεσα ( με προσχώρηση στο φασιστικό στρατόπεδο ) την επιτιθέμενη κατά της Ελλάδος εθνικοσοσιαλιστική χώρα !!!!! Η αληθινή τους ονομασία λοιπόν, δεν είναι πατριώτες, ούτε καν εθνικιστές, αλλά φυλετιστές . Απ΄ τη μία δλδ βρίσκεται ο παγκόσμιος αναρχισμός -  μπολσεβικισμός και απ΄ την άλλη ο παγκόσμιος φυλετισμός ! Και οι τρεις τους είναι απάτριδες , αλλά και οι τρεις έχουν μια έννοια φυλής . Οι αναρχοκομμουνιστές δηλαδή που δήθεν μισούν τον ρατσισμό, στην ουσία είναι οι χειρότεροι του είδους, καθώς μισούν εώς θανάτου όσους δεν είναι ενταγμένοι στην αναρχική - κομμουνιστική τους ΦΥΛΗ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ !

 
ΚΟΙΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

   Τα φιλελληνικά συνθήματα των αναρχοναζίδων, είναι ασφαλώς για τους πλέον αφελείς... . Είναι ότι και η Ελληνική σημαία στα γραφεία του ΚΚΕ . Καμία διεθνής οργάνωση δεν λειτουργεί υπέρ ενός έθνους . Όταν το έθνος στραφεί εναντίον της ιδεολογίας της οργανώσεως, τότε και αυτή πολεμάει το έθνος .
Ενθυμούμαι έναν Χιτλερικό, ο οποίος επαινεί απ΄ τη μια τους ΑΜΕ στο κανάλι του , ενώ από την άλλη  έβρισε την Ελλάδα σε μήνυμα που μου έστειλε . 



 Πως εξηγείται αυτή η ταύτιση μεταξύ των ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ εκδιαμέτρου αντιθέτων οργανώσεων ;
  

 
Είναι όλες τους δημιουργήματα του διεθνούς Σιωνισμού !