Οι αντιφα φοιτητές στο Πολυτεχνείο δεν έκαψαν την Ελληνική σημαία, αλλά την τίμησαν .


 Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ακολουθούν, δείχνουν την τεράστια διαφορά των φοιτητών του Πολυτεχνείου απ΄ τους σημερινούς Αναρχικούς και Κομμουνιστές ! Οι μεν αντιφα φοιτητές κρατούσαν Ελληνικές σημαίες και επιπλέον στόλιζαν το Πολυτεχνείο με αυτές, οι δε Αναρχικοί τις καίνε (!), ενώ οι Κομμουνιστές κρατούνε χιλιάδες κόκκινες σημαίες με φασιστικά σφυροδρέπανα και ούτε μία (!!!) Ελληνική !!! 





 








Χιλιάδες Κομμουνιστικές φασιστοσημαίες ! Μάταια θα ψάξει κανείς να δει έστω μια Ελληνική σημαία στην Μαρξιστική πορεία για το... Πολυτεχνείο !
 


Η μοναδική Ελληνική σημαία στην πορεία, είναι η αιματοβαμμένη σημαία τών φοιτητών του Πολυτεχνείου, την οποία ενώ κρατούν νέοι διαφόρων κομμάτων οι Κομμουνιστές καταφέρνουν και την μολύνουν με τα γαρίφαλά τους, τα οποία ως γνωστόν, είναι ένα από τα βασικά τους σύμβολα ( βλ. Λαϊκή συσπείρωση του ΚΚΕ κ.λ.π. ).



  Σε κάθε δε Εθνική μας εορτή, η Κομμουνιστική-ταξική κασέτα παραμένει η ίδια !
''Κάτω ο Ιμπεριαλισμός, κάτω ο καπιταλισμός, κάτω το κεφάλαιο ''!
Γι΄ αυτό λέμε πως οι ΚΚΕδες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους φοιτητές του Πολυτεχνείου, οι οποίοι έλεγαν στον ραδιοσταθμό τους

 " Ακούτε τον ραδιοφωνικό σταθμό των ελεύθερων αγωνιζόμενων φοιτητών, των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων "



Όσο δε και αν ψάξουμε στις διαδηλώσεις πέριξ του Πολυτεχνείου, δεν συναντούμε καμία απολύτως Μαρξιστική ή αναρχική σημαία !
Σ΄αυτήν εδώ την πορεία π.χ., βλέπουμε τον κεντρικό φοιτητή με την Ελληνική σημαία στο χέρι, χωρίς πουθενά να διακρίνεται κάποια Μαρξιστική κουρελού !



Και φυσικά οι αντιφα φοιτητές του Πολυτεχνείου, σε αντίθεση με τους σημερινούς γιαλαντζί αντιφα Αναρχοκομμουνιστές, καίνε όχι την Ελληνική σημαία όπως κάνουν αυτοί, αλλά την σημαία της 21ης Απριλίου, όπως θα πρέπει να κάνει και κάθε αντιφασίστας Δημοκράτης .