Αναρχία = Φυλετισμός και Ρατσισμός .





Τα αντιρατσιστικά συνθήματα, είναι στην ημερησία διάταξη της Αναρχικής συνθηματολογίας. Και ενώ θα περίμενε κανείς από άτομα που δηλώνουν ''Αντιρατσιστές'' να σέβονται την διαφορετικότητα, οι Αναρχικοί, μόλις δουν κάποιον να φοράει μπλουζάκι με την επιγραφή ''Μολών λαβέ'' ή ''Πας μη Έλλην βάρβαρος'', τον ξυλοκοπούν ΑΝΕΞΕΤΑΣΤΩΣ μέχρι αίματος(βλ. εδώ), ενώ πολλές φορές μαχαιρώνουν ανθρώπους, μόνο και μόνο επειδή φορούν μπλουζάκι με την Ελληνική σημαία(βλ. εδώ) ή επειδή έχουν ξυρισμένο κεφάλι και φορούν ρούχα παραλλαγής(βλ. εδώ) ! Έχουν φτιάξει με λίγα λόγια το δικό τους : ''Πας μη Αναρχικός, Φασίστας'' και βάσει αυτού του Φασιστικού δόγματος, εφαρμόζουν πιστά αυτό που είχε πει ο αρχιφα Μιχαήλ Μπακούνιν :«η επανάσταση είναι πόλεμος κι όποιος λέει πόλεμος εννοεί καταστροφή ανθρώπων και πραγμάτων»   !
Για όλους εκτός από τους εαυτούς τους, έχουν έτοιμες ταμπέλες με τις οποίες τους στοχοποιούν και κατόπιν τους επιτίθενται !  
Οι αστυνομικοί π.χ. είναι τα σκυλιά τού συστήματος, οι securitάδες είναι επέκταση της αστυνομίας ( και άρα σκυλιά του συστήματος), οι στρατιωτικοί φυλούν τα σύνορα και γι΄ αυτό προκαλούν τους καλούς... Τούρκους σε πόλεμο(ότι λέει και το ΚΚΕ δλδ), οι καθηγητές είναι οι δάσκαλοι του συστήματος, οι απλοί Έλληνες είναι απαθείς νοικοκυραίοι που τρέφουν το σύστημα, οι Πατριώτες είναι Εθνικιστές, οι Χριστιανοί είναι πρόβατα κ.ο.κ. ! Και όλοι αυτοί μαζί εφ΄ όσον τρέφουν το σύστημα, είναι Φασίστες ! So simple ! 
Ένα απλό παράδειγμα έκφρασης αυτού του φασιστικού και ρατσιστικού δόγματος, είναι ο... πρόεδρος(μη χειρότερα) των Αναρχικών, ο οποίος είπε στον δημοσιογράφο πως είναι Φασίστας και πως θα πρέπει να... φοβάται(!), ενώ χαρακτήρισε και ολόκληρη την Ελλάδα ''φασιστική χώρα'' !
 ''Πας λοιπόν μη Αναρχικός, Φασίστας'' ! 
Βέβαια, ακριβώς και μόνο επειδή το ανομολόγητο αυτό δόγμα θυμίζει το γνωστό αρχαιοελληνικό ρητό ''Πας μη Έλλην βάρβαρος'', ουδέποτε θα το δούμε γραμμένο στα μπλουζάκια του Μοναστηρακίου ή έστω σε κάποιον ατυχή τοίχο των Εξαρχείων . Κάτι άλλο παρόμοιο όμως, βλέπουμε να γράφεται από τους Αναρχοφασίστες αρκετά συχνά, όπως : ''Εδώ μόνο Antifa'', ή ''Antifa area'' κ.ο.κ. .

Κατακλείδα

Οι Αναρχικοί είναι φυλετιστές . Δεν κάνουν ταξικό πόλεμο όπως προπαγανδίζουν παραπλανητικά, αλλά αναρχοφυλετιστικό-ρατσιστικό ! Έχουν φτιάξει την ''Αναρχική ράτσα-φυλή'', εκτός της οποίας όλοι είναι φασίστες και γι΄ αυτό αξίζουν τον προπηλακισμό και τον θάνατο ! Ονειρεύονται έναν κόσμο χωρίς το 99,9% περίπου της κοινωνίας, την οποία μισούν και στην οποία παραδόξως εξακολουθούν να ζουν ! Για τον λόγο αυτόν, είναι ασυγκρίτως μεγαλύτεροι ρατσιστές από τους Ναζί, οι οποίοι ονειρεύονται και αυτοί έναν κόσμο χωρίς το 50% περίπου των έγχρωμων ανθρώπων, τους οποίους και αυτοί μισούν . Μίσος εδώ, μίσος κι εκεί . Ποιά η διαφορά ; Αμ, υπάρχει διαφορά και μάλιστα πολύ μεγάλη, διότι άλλο το 50% και άλλο το 99,9% του πλανήτη . Επειδή όμως σε τελική ανάλυση είναι φύση αδύνατον το να επιβληθεί το 0,1% στο 99,9%, το όνειρο των Αναρχικών γίνεται ο εφιάλτης τους, κάθε φορά που συλλαμβάνονται και κλείνονται για πολυετή κάθειρξη σε κάποιο από τα αντιφασιστικά σωφρονιστικά μας ιδρύματα !


 Αξίζει ένα κελί σε κάθε 
αναρχοκομμουναζί .